Nyt se on valmis! On ilo esitellä uusinta kohdettamme, johon olemme todella panostaneet sekä suunnitteluun että toteutukseen. Tämä kohde oli erittäin otollinen remonttikohde, sillä itse talo on vielä nuori. Se on rakennettu vuonna 1988, eikä se siis ole vielä pitkään aikaa putkiremontti-iässä. Kylpyhuone ja sauna olivat alkuperäiset. Kosteat tilat kannattaa todellakin remontoida tämän ikäisessä kohteessa, johon ei tule taloyhtiön putkiremonttia ainakaan 20 vuoteen. (Tämä on tietenkin spekulointia, mutta tyypillinen putkiremontti-ikä 70-luvun kohteissa on ollut 40-50 vuotta.)

Nosturinraitti 2B sijaitsee Etelä-Hervannassa Arkkitehdinkadun läheisyydessä. Sijainniltaan kohde on oiva. Ratikkaa rakennetaan Insinöörinkadulle ja Etelä-Hervannan pysäkki tulee noin 250 metrin päähän kohteesta. Taloyhtiössä on ovipuhelimet ja tilavat KONE:een hissit, joten liikkuminen vaikkapa lastenvaunuilla ei tuota ongelmia. Yhteiset tilat ja talon rappukäytävät ovat siistit.

Valaistus lisää asumismukavuutta. Tähän kohteeseen olemme lisänneet olohuoneeseen sekä kylpyhuoneeseen että saunaan LED-valoja. Parvekkeen lasitus lisää parvekkeen käytettävyyttä. Iso vaatehuone eteisen yhteydessä on käytännössä hyvin toimiva.

Poistimme keittiön ja olohuoneen välisen seinän. Purkaminen oli työlästä mutta tila on nyt avarampi ja yhtenäisempi. Ruoanlaitto, ruokailu ja oleilu mahdollistuvat samassa tilassa. Valaistu saareke mahdollistaa vaikkapa aamiaisen nauttimisen äärellään. Induktioliesi ja kiertoilmauuni lisäävät keittiön käytännöllisyyttä.

Mikäli remontointi kiinnostaa sinua, voit tulla näytölle katsomaan pelkästään remonttiratkaisujamme ja työmme laatua. Kerromme mielellämme huoneistoremonteistamme kaikille niistä kiinnostuneille.

Ota meihin yhteyttä vaikkapa ota yhteyttä -lomakkeen kautta tai laita sähköpostia osoitteeseen info@kotivalkonen.fi, niin sovitaan tarvittaessa vaikkapa erillinen remonttinäyttö.