Nyt tuli myyntiin ylellinen saunallinen kaksio aivan Hervannan ytimestä. Huoneistoremontti valmistui kesälomien kynnykselle, ja nyt onkin mukava esitellä avaraa ja valoisaa kaksiota, jossa on täysin uusittu kiiltävän valkoinen keittiö harmaalla välitilalla ja tasolla höystettynä. Keittiöissämme on hienoa se, asennamme niihin aina mahdollisimman paljon käytettävyyttä parantavaa tekniikkaa. Liedeksi valitsimme induktiolieden, sillä se nopeuttaa ruuanvalmistusta selvästi ja pistorasiat upotimme työtasoon, sillä sieltä ne ovat näppärimmin käytettävissä. Nämä ratkaisut totta kai ovat hintavampia, mutta uskomme käyttäjän arvostavan niitä arjessa. Uuni on modernisti valkoinen ja erittäin monipuolisilla toiminnoilla varustettu mm. kiertoilmatoiminto, grillivastus sekä teleskooppivartiset pellinpidikkeet ja ajastin, jotka parantavat uunin käyttöturvallisuutta. Kulmakaapin kattilakaruselli on mahtava keksintö ja se parantaa nurkan käytettävyyttä huomattavasti. Liesituulettimessa on puhistusta helpottavat vesipestävät suodattimet.   Välitilaan ja kaappien päälle asennettiin miellyttävä epäsuora valaistus. Lieden molemmin puolin on lisäksi laskutilaa, joten tässä keittiössä mahtuu myös leipomaan. Kylmäkalusteet, astianpeukone ja liesituuletin ovat kaikki integroituja, joten yleisilme on selkeä ja linjakas.

Keittiön laatikostot on varustettu vaimentavalla saranamekanismilla, joten laatikoita on turha paukutella, tai ei siitä ainakaan ääntä lähde! Yläkaappien ovet toimivat ns. pomppusaranoilla. Jätevaunu mahdollistaa monipuolisen lajittelun. Lavuaarin alla myös muuta säilytystilaa.

Keittiön lisäksi tätä asuntoa remontoitiin muutenkin. Lattiamateriaali vaihdettiin koko asuntoon. Kylpyhuoneeseen ja saunaan tehtiin uudistuksia: lauteet, kiuas, saunan valaistus, suihkukaappi, vesikalusteet, rättipatteri  ja kaikki, mikä kaipasi uudistamista uusittiin. Asunnon pistorasiat ja kytkimet vaihdettiin uusiin, samoin väliovet uusittiin. Seinistä poistettiin tapetit ja oranssi tehosteseinä tasoitettiin ja maalattiin valkoiseksi. Makuuhuoneeseen asennettiin vaalea tapetti ja olohuoneeseen harmaa tehostetapetti yhdelle seinälle. Täällä tuoksuukin ihan uudelle!

Tervetuloa näytölle!

Ohessa kuvia asunnosta

DSC_0161

Keittiö kaikilla herkuilla.

 

DSC_0136

Tilava ja valoisa kylpyhuone

 

DSC_0184

Avara olohuone

 

DSC_0207

Tilava eteinen

 

DSC_0141

Suojaisa parveke