Upea saunallinen kaksio on nyt valmistunut Elementinpolulla Hervannassa. Tästä tuli moderni ja linjakas. Keittiön, kylpyhuoneen ja saunan lisäksi kaikki pinnat on uusittu. Tämä iso remontti valmistui nyt kesäkuussa 2018. Suunnittelu ja materiaalien valinta on tehty etenkin ensiasunnon ostajien tarpeita silmällä pitäen. Tähän asuntoon on tuotu isot peililiukuovelliset vaatekaapit sekä eteiseen että makuuhuoneeseen. Kylpyhuone ja sauna on toteutettu korkealaatuisilla materiaaleilla. Saunan lauteet ja seinät ovat lämpökäsiteltyä puuta ja valaistus on toteutettu LED-valoilla. Harvian näyttävää kiuasta ohjataan erillisellä keskuksella, joka on käden tason korkeudella. Kylpyhuoneeseen mahtuu myös pesutorni.

Keittiö on uudistettu kokonaan. Vaaleassa keittiössä on tammipuiset yksityiskohdat sekä massiivinen työtaso. Uutuutena keittiöön on asennettu valaistu aamiaiskaappi. Induktioliesi ja kiertoilmauuni ovat Samsungin samoin jääkaappi-pakastin. Valoisaan keittiöön mahtuu hyvin jopa 6 hengen ruokapöytä. Astianpesukone sekä liesituuletin ovat integroitu kalusteisiin. Monipuolista säilytystilaa on runsaasti.

Tämä kohde jatkaa Koti Valkosen remontoimien asuntojen linjaa. Asunto on vaalea ja se on mahdollista sisustaa monella tavalla. Sauna, kylpyhuone ja keittiö ovat huoneistoremontin työläimmät tilat ja meiltä menikin useampi kuukausi tämän kohteen parissa. Kylpyhuoneessa purettiin kaikki vanhat rakenteet ja vesieristeet uusittiin nykyvaatimusten mukaisiksi. Samoin sauna purettiin kokonaan ja uusi sauna on toteutettu mittatilaustyönä.

Tämä kohde on nyt laitettu myyntiin ja etuoven kautta voi katsoa lisää tietoja mm. taloyhtiöstä. Taloyhtiö on juuri oikean ikäinen ison huoneistoremontin toteutukseen. Putkiremontit tai muut isot remontit eivät ole ajankohtaisia tässä taloyhtiössä.