Toteutettuja kohteita


Tutustu kädenjälkeemme 

Nämä remontit on toteutettu vuosina 2017- 2019. Osaan remonteista olemme tehneet suunnittelun itse, osa on asiakkaan suunnittelemia ja heidän toiveidensa mukaisesti toteutettuja.

Keittiöremontteja

Kaikki oheiset keittiöremontit olemme itse suunnitelleet ja toteuttaneet. Remontista riippuen toteutukseen on kulunut aikaa 1-2 viikkoa. Tyypillisesti suunnittelemissamme remonteissa kaadetaan väliseiniä, mikäli se on tarkoituksenmukaista ja avartaa sekä olohuonetta että keittiötä. Erityistä huomiota kiinnitämme valaistukseen ja käytännöllisyyteen.

Kylpyhuone- ja saunaremontteja

Kylpyhuone- ja saunatilojen remonteissa huomioimme asiakkaan tarpeet mahdollisimman hyvin. Jos saamme suunnittelussa vapaat kädet, huomioimme eritoten valaistuksen ja muun tekniikan huolellisen integroinnin. Materiaalien ja kalusteiden laatuun kiinnitämme myös erityistä huomiota.

Kaksion huoneistoremontti

Saunallisen kaksion huoneistoremonttiin, jossa uusitaan kaikki pinnat, keittiö, kylpyhuone ja sauna koneineen ja kalusteineen, kuluu aikaa tyypillisesti noin 4 viikkoa. Mitä paremmin hanke on suunniteltu, sitä nopeampi on toteutus. Suunnittelun toteutti Koti Valkonen Oy.

Kaksion huoneistoremontti

Tämän kaksion remontissa poistimme keittiön ja olohuoneen välisen seinän ja rakensimme tilalle valaistun saarekkeen, jota voi käyttää myös pöytänä. Mielestämme remontti onnistui todella hyvin ja asunto avartui paljon. Suunnittelun toteutti Koti Valkonen Oy.

Yksiön huoneistoremontti

Tyypillinen remontoimamme yksiö on alkuperäisessä kunnossa ja pinnoiltaan kulunut. Yleensä asunnon kaikki pinnat uusitaan.

Kun poistetaan keittokomeron ja olohuoneen välinen seinä ja jatketaan keittiön tasoa huoneen puolelle, saadaan yksiöön tilaa säästävä pöytä vaikkapa aamiaisen nauttimiseen. Tämän kohteen suunnittelun toteutti Koti Valkonen Oy.

Yksiön huoneistoremontti

Tämän yksiön remontissa uusimme kaikki pinnat, koneet ja kalusteet. Yksiöstä tuli hyvin viehättävä ja toimiva. Tässäkin yksiössä purettiin keittiön ja huoneen välinen seinä ja näin huoneisto avartui huomattavasti. Suunnittelun toteutti Koti Valkonen Oy.

Yksiön huoneistoremontti

Tämän yksiön huoneistoremontti toteutettiin heti taloyhtiön teettämän sähkö- ja putkiremontin päätyttyä. Vuonna 1975 valmistuneen kerrostalon kylpyhuoneet olivat jo remontin tarpeessa ja, koska kaikki muutkin pinnat olivat alkuperäisiä, oli järkevää uudistaa asunnon kaikki pinnat, säilytystilat ja keittiö koneineen. Huoneistoremontin suunnittelun toteutti Koti Valkonen Oy.

Uudiskohteita

Kotitalousremonttien rinnalla olemme toteuttaneet alihankkijana muutamia uudiskohteita, joista tässä esimerkkejä.