Elementinpolun remontoidusta kaksiosta tehdään kaupat ensi viikolla. Kohde on kyllä todella hieno ja sitä on ollut mukava myydä.

Teemme parhaillaan isoja remontteja myös kahteen yksiöön Hervannassa. Toinen sijaitsee Paavo Kolin kadulla ja toinen Teekkarinkadulla. Molemmat yksiöt ovat parvekkeellisia ja parvekkeet ovat lasitettuja! Paavo Kolin kadun yksiö on lisäksi saunallinen ja yllättävän iso yksiöksi: 40 m2. Tässä yksiössä on kaikki laitettu uusiksi.

Teekkarinkadun yksiön taloyhtiössä on linjasaneeraamalla tehty putki- ja sähköremontti loppusuoralla ja tämän asunnon kohdalta remontti on jo ohi. Uusi keittiö ja uudet pinnat: seinät, katot, lattiat tehdään elokuun alkupuolella. Kylpyhuone on uusittu nyt kesäkuussa putkiremontin yhteydessä.

Yksiöt toteutetaan laadukkailla materiaaleilla skandinaavisen sisustajan toiveiden mukaisesti. Jos huippuhyvä remontoitu yksiö Hervannasta kiinnostaa, laita meille viestiä vaikkapa “ota yhteyttä” -lomakkeen avulla. Voit myös tulla katsomaan kohteitamme ennen kuin ne lähtevät myyntiin. Nämä menevät nopeasti kaupaksi.